Rian

Wie ben ik:
Mijn naam is Rian. Ik ben verpleegkundige en heb 20 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt als verpleegkundige. Ik heb de lerarenopleiding verpleegkunde gedaan en sinds een aantal jaren werk ik als docent verpleegkunde binnen de ROC de Leijgraaf in Veghel. Daar leid ik nu mensen op voor het werk wat ik zelf jaren heb gedaan.
Ik woon samen met mijn 2 katten, Mo en Tinus.
Ik ben ook nog juridisch mentor van Charlton, een man met een verstandelijke beperking en autisme. Charlton woont in Gennep, en ik zorg er voor dat het hem aan niets ontbreekt omdat hij daar zelf niet zo goed voor kan zorgen.

Ik woon in:
Grave, een mooi vestingstadje net onder de Maas in Noord-Brabant.

Dit doe ik graag:
Ik voetbal al heel wat jaren en blijf dat ook doen tot ik niet meer kan, denk ik. De laatste jaren probeer ik als keeper er voor te zorgen dat we geen tegendoelpunten krijgen bij het vrouwenelftal van SCV ’58 uit Velp. Ik ben ook vrijwilliger bij de voetbalclub en ben wedstrijdsecretaris bij de jeugdteams.
Verder maak ik graag verre reizen naar exotische bestemmingen, het liefst in Afrika.
Ook speel ik gitaar en lees ik graag en loop ik graag een rondje hard. En verder maak ik graag wandelingen, en fotografeer ik graag. En natuurlijk vind ik het erg leuk om reizen te begeleiden bij Tendens.
Kortom, genoeg te doen in mijn vrije tijd!

Ik ben trots op:
Dat ik nog steeds met veel plezier voetbal ondanks dat ik veruit de oudste van het elftal ben!

Mijn mooiste vakantiebestemming is:
Dat is moeilijk kiezen, ik heb nog zoveel landen niet gezien en de landen die ik wel heb gezien waren tot nu toe allemaal erg mooi en bijzonder. Maar, als ik moet kiezen vond ik Ethiopië tot nu toe wel het meest bijzonder land waar ik graag weer naar terug wil.

Mijn grootste droom is:
Onbetaald verlof opnemen om (vrijwilligers) werk te doen in een ontwikkelingsland, het liefst in Afrika.

Dit wil ik nog zeggen:
Geniet van het leven, daar krijg je maar 1 kans voor!