Mariska

Wie ben ik:
Hoi! Ik ben Mariska. Geboren op 3 maart 1991 en afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverleenster.

Ik woon in:
Ik woon samen met mijn hondje in het gezellige Noord-Brabant, Schijndel.

Dit doe ik graag:
Mijn hobby’s zijn korfballen en wandelen met mijn hondje Haley. Verder vind ik het heerlijk om een terrasje te pakken, lekker te eten en te winkelen.

Mijn mooiste vakantiebestemmingen zijn:
Thailand, Tsjechië & Kroatië. Op deze vakanties kun je lekker actief bezig zijn, cultuur snuiven, maar ook ontspannen aan het water liggen.
Met Thailand toch echt als hoogtepunt. Wat een geweldig land!!
Ik zou graag nog een keer naar Vietnam, Canada en Zuid-Afrika gaan.

Ik ben trots op:
Ik ben super trots (peet)tante te mogen zijn van mijn 2 nichtjes en neefje!
Ik ben trots op de mensen die ik om me heen heb, ik ben graag in het gezelschap van vrienden, familie en kennissen. Genieten met een zachte G :)

Mijn grootste droom is:
Mijn grootste droom is de mensen die me dierbaar zijn en mezelf gelukkig te zien. Blij zijn met de kleine dingen en te genieten van het leven.
Ook hoop ik te blijven werken met mensen, jongeren en/of kinderen met een ontwikkelingsachterstand/gedragsproblemen. Dit is mijn passie en zal ik blijven uitdragen naar de mensen om me heen.

Wat ik nog wil zeggen is:
In 2014 ben ik voor het eerst mee op vakantie gegaan met Tendens.  Dit is iets wat ik altijd al heb willen doen. Samen met jullie vakantie vieren en naderhand terugkijken op een mooie tijd! Ik heb genoten tijdens de vakanties die ik al heb mogen doen en kijk uit naar elke vakantie die nog mag komen. Hoop dat ik nog lang met jullie op vakantie mag en wens jullie een fijne reis!
Tot snel!