Wietske S.

Wie ben ik
Ik ben Wietske S.
Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man in Meppel. Wij hebben een paar huisdieren, namelijk een hond, kat, konijn en vissen. Ik werk als begeleider op een woonvorm voor ouderen met een verstandelijke beperking. Ik doe dit al sinds 2009 met heel veel liefde en overgave. Ik ben sinds 2009 vrijwilliger bij Tof, en sinds 2021 bij Tendens, ik hoop op heel veel leuke jaren met jullie, waarin we kunnen lachen, plezier kunnen maken en heel veel leuke vakanties mogen hebben met elkaar. Ik ben heel sociaal, kan rustig maar ook druk zijn, ik ben altijd in voor een grapje, en houd er ook van om lol te maken. Maar kan ook heel serieus zijn.

Ik woon in
Meppel. Dit is een dorp in Drenthe, tussen Steenwijk en Zwolle  ongeveer.

Dit doe ik graag
Ik ben graag actief bezig, zo fiets ik graag. Ook wandel ik veel en vaak met de hond. Ik bezoek graag mijn familie en vrienden. Ook vind ik het heel leuk om op vakantie te gaan, en dingen te zien in de omgeving. Ik word altijd blij wanneer ik weer naar buiten kan, wanneer het mooi weer is, ben ik veel buiten te vinden.

Ik ben trots op
Mijn familie en vrienden, maar ook op mezelf, en op wat ik allemaal al bereikt en mee heb gemaakt in mijn leven. Ik heb een leuke, lieve man waar ik ook trots op ben.

Mijn mooiste vakantiebestemming is
Ik ben vaak op vakantie geweest in Nederland. Wat ik heel mooi vind, ook Texel vind ik erg leuk om heen te gaan, maar mijn mooiste vakantiebestemming waar ik ben geweest was Spanje. Lekker warm, en ook leuke omgeving in de bergen.

Mijn grootste droom is
Mijn grootste droom is om ooit een eigen zorgboerderij/dagbesteding te beginnen. Dit lijkt me echt supergaaf. Om eigen baas te zijn, en de mensen een leuke dag bezorgen, maar ook actief bezig te zijn in de buitenlucht met gewassen, en met dieren.

Wat ik nog wil zeggen
Ik hoop een hele leuke tijd te mogen hebben en met heel veel leuke vakanties mee te gaan bij Tendens. Wat ik altijd bij Tof heb mogen doen, wil ik graag doorzetten bij Tendens.