Simone

Wie ben ik:
Hoi! Ik ben Simone, geboren op  09-01-1995, een veelzijdige brunette vol met enthousiaste ideeën die soms letterlijk en figuurlijk mijn hoofd uit knallen. Momenteel volg ik de opleiding Wellness & Lifestyle MBO niveau 4, wat zich richt op voeding, beweging, ontspanning en natuurbeleving.Mijn interesse gaat er enorm naar uit om mensen te helpen hun leven zo geweldig mogelijk te maken, door ze te helpen gezond te leven en uitdagingen aan te gaan! Angsten overwinnen, genieten en zoveel mogelijk leren zijn ook echt een paar van mijn belangrijkste DO’s in het leven!

Ik woon in:
Ik ben geboren in Zwolle en ben opgegroeid in ’t Harde. Hier heb ik tot mijn 17e bij mijn ouders gewoond in het kleine dorpje vlakbij Epe, Nunspeet en Harderwijk (voor diegene die het niet kennen). Ik woon momenteel nu zo’n 3 jaar in Velp.

Dit doe ik graag:
Oei, ik doe best wel veel dingen graag… Laat ik het maar zo zeggen dat ik er van houd om creatief en sportief/actief bezig te zijn, zoals o.a. op creatieve vlak.: ontwerpen, fotograferen, filmen, bewerken, schrijven, dansen, gitaar spelen en organiseren. En op sportieve/actieve vlak: buitensport (klimmen, kanoën, canyoning, hiken e.d.), freerunnen, hardlopen, kettlebell training, zwemmen en wandelen. Naast deze actieve dingen en het bezigbijtje leventje houd ik ook echt wel van rust en geniet ik er van om even alleen te zijn en tot rust te komen, d.m.v. yoga, mediatie en een rustige wandeling!

Ik ben trots op:
Waar ik trots op ben is dat ik enorm gegroeid ben van een klein, stil, verlegen meisje, na een meisje die haar ideeën durft te uiten, haar dromen waarmaakt, en zich minder aantrekt van wat de rest daarvan vindt

Mijn mooiste vakantiebestemming is:
Ik ben vaak in het Scandinavische deel geweest, zoals Zweden. Dit vind ik ook echt een heel erg mooi land. Ik houd van bergen, mooi, puur groen en frisse lucht! Je kan hier zo mooi wandelen en genieten van de mooie natuur. Zo vind ik de Ardennen ook geweldig, waar je op het puntje van de hoogste berg kan genieten van een groenrijk bosgebied. Wat houd ik van die kleur! Daarnaast vind ik het geweldig dat je daar kan canyoningen, kanoën en klimmen!!!

Mijn grootste droom is:
Een wereld vol liefde!!!!!

Wat ik nog wil zeggen is:
Ik kijk er naar uit om reizen te gaan begeleiden en om de verschillende mensen te ontmoeten! Aan mij zal je een luisterend oor hebben, zal ik de positieve feeling & mood bij je in constant houden en gaan we daarbij een geweldige reis van maken, vol saamhorigheid, liefde & geweldige activiteiten die we nooit meer gaan vergeten!!!!