Joris

Wie ben ik:
Ik ben Joris,  ik werk op een de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.  

Ik woon in:
Utrecht! 

Dit doe ik graag:
Ik ga graag naar de film en naar het theater en ik vind koken erg leuk. Daarnaast ga ik ook regelmatig naar de dierentuin en speel ik heel graag spelletjes met mijn kinderen. Ik vind het leuk om dingen te maken en lees graag Suske en Wiske strips. 

Ik ben trots op:
Het meest trots ben ik op mijn twee kinderen. Het zijn een jongen (Flint) en een meisje (Lola). Ze zijn ontzettend ondeugend, maar ook heel lief en vrolijk!

Mijn mooiste vakantiebestemming is:
Mijn allermooiste vakantiebestemming is Bali (in Indonesië). Het is daar ontzettend mooi en het eten is heerlijk!

Mijn grootste droom is:
Mijn grootste droom is dat ik alle mooie plekken in de wereld kan ontdekken. Bijvoorbeeld met een camper door Australië en Nieuw Zeeland rijden en dan overal stoppen waar je bijzondere plekken tegenkomt. Of een trektocht door de Amazone (een grote rivier in Zuid-Amerika) en daarna door naar het Himalaya gebergte.  Oh en dan vergeet ik nog Machu Picchu, de verborgen stad, in Peru of de mysterieuze beelden op Paaseiland. Kortom, dromen genoeg!

Wat ik nog wil zeggen is:
Ik vind het ontzettend leuk dat ik weer met Tendens mee mag op reis. Een paar jaar geleden ben ik al een aantal keren met Tendens mee geweest en dat was altijd een enorm feest!