Saskia

1. Wie ben ik
Ik ben Saskia Ezendam, geboren in 1986. Ik heb de opleiding sociaal pedagogisch werk gedaan en in het dagelijks leven werk ik met veel plezier als persoonlijk begeleider op een woongroep voor jongvolwassenen met een ernstig meervoudige beperking.

2. Ik woon in
het mooie Hilversum, geboren en getogen.

3. Dit doe ik graag
Ik hou van muziek en van dansen, zowel in de sportschool als op een feestje. Daarnaast ga ik graag leuke dingen doen met vrienden. Ik ben een strandliefhebber. Ook vind het leuk om uit eten te gaan of naar het theater.

4. Ik ben trots op
dat ik het anderen graag naar de zin maak. Zoals ook op vakantie. Maar ook in vriendschappen. Ook ben ik er trots op dat ik sterk in mijn schoenen sta.

5. Mijn mooiste vakantiebestemming is
Ik heb niet 1 favoriete bestemming, wel hou ik van het strand. Als we er samen een feestje van kunnen maken, maakt het me niet zoveel uit waar ik dat doe. Al vakanties hebben hun eigen hoogtepunten.

6. Mijn grootste droom is
Gelukkig blijven en dingen kunnen doen in mijn leven die ik graag wil. Uitdagingen blijven aangaan en me ontwikkelingen op verschillende gebieden.

7. Wat ik nog wil zeggen
Ik heb erg veel zin in de vakantie. Ik hou er van om lekker gek te doen en zal dit tijdens de vakantie ook doen. Ik vind het leuk om samen met de vakantiegangers en mede reisleiding er een vakantie van te maken die niet snel vergeten gaat worden.