Jim

1. Wie ben ik
Ik ben Jim, geboren 19 augustus 1950. Ik ben een opgeruimde, gezellige, enthousiaste meestal vrolijke man. Kan heel serieus zijn, maar hou ook van een flauwekulletje.

2. Ik woon in
De kruikenstad Tilburg samen met Marlinde, mijn lieve vrouw in een prachtige flat op de 1 na hoogste verdieping en kan zo genieten van het prachtige uitzicht.

3. Dit doe ik graag
Ik doe graag en vooral dingen waar ik blij van word. Samen met mijn vrouw gaan we vaak weekendjes fietsen en wandelen. Zitten nu op de helft van het lange-afstandswandelpad  het beroemde Pieterpad. Ik fotografeer veel onderweg en luister graag naar muziek en zing mijn partijtje mee. Verder kijk ik graags naar spannende films en kokkerel ik erop los.

4. Ik ben trots op
Iedereen waarvan ik hou en in het bijzonder op mijn dochter en mijn vrouw en hoe zij in het leven staan en er wat van maken. Ook wel een beetje trots op wat ik tot nu toe gedaan heb voor mensen met Alzheimer.

5. Mijn mooiste vakantiebestemming is
Griekenland staat bovenaan en daar zijn we dan ook regelmatig. Daarnaast heb ik goede herinneringen aan Noord-Portugal, Zuid-Africa, Toscane, Macedonië en Oostenrijk, maar ook aan onze eigen Waddeneilanden.

6. Mijn grootste droom is
Een maandje naar Nieuw Zeeland te gaan. Dat moet zo ontzettend mooi land zijn. Het gaat er wel een keer van komen denk ik.

7. Wat ik nog wil zeggen
Ik heb heeeeel veeeeel zin om weer een reis te gaan begeleiden dit jaar, reken maar van yes!