Het belang van sponsoring

We zijn er trots op dat we al bijna 20 jaar in staat zijn om mensen met een beperking een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen. We willen daarbij nog maar eens benadrukken dat we dit alleen mogelijk kunnen maken met de steun die wij ontvangen van onze vrijwillige reisbegeleiders en van onze relaties. 

In een tijd van beperking van (overheids) budgetten is het voor Tendens Vakanties zaak om op een nieuwe manier te ondernemen. Sociale media en contacten met lokale ondernemers worden steeds waardevoller. Niet alleen om van hen te leren maar ook om te zoeken naar gemeenschappelijkheid en samenwerking.

De onderstaande sponsorprojecten zijn door samenwerking ontstaan en hierdoor erg waardevol en van groot maatschappelijk belang voor de betrokken organisaties.

UIteraard zijn wij altijd op zoek naar personen, organisaties en initiatieven die uiting willen geven aan hun betrokkenheid en steun. Deze uiting kan bestaan uit financiƫle of materiele ondersteuning, maar ook uit ondersteuning op het gebied van het delen van kennis en ervaring of het bieden van handjes.

Ziet u mogelijkheden om ons te ondersteunen? Wij horen graag van u!