Corona tegoedbon

CORONA TEGOEDBON.

Mochten de richtlijnen en de reisadviezen aanleiding geven voor ons om de vakantie te annuleren dan brengen wij de betreffende vakantiegangers daar telefonisch van op de hoogte. Samen zullen we in eerste instantie naar een passend alternatief zoeken. Mocht dat niet lukken dan ontvang je van ons een Corona tegoedbon. Dit is een tegoedbon die wordt uitgegeven in samenspraak met het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO).
Voor meer informatie over het garantiefonds zie: www.stichting-ggto.nl

VOORWAARDEN CORONA TEGOEDBON TENDENS VAKANTIES

- Je krijgt het bedrag van deze tegoedbon als korting op je nieuw geboekte reis bij Tendens Vakanties;
- Deze tegoedbon is op naam en niet te gebruiken door een ander persoon;
- Om gebruik te maken van deze tegoedbon, dien je bij Tendens Vakanties een nieuwe vakantie te kiezen én te boeken. Boek wel op tijd, want onze reizen kunnen snel volgeboekt zijn;
- Deze tegoedbon is te gebruiken tot 1 jaar na de datum van uitgifte. Dat wil niet zeggen dat de vakantie volgend jaar voor deze datum plaats moet vinden, maar wel moet de boeking voor een vakantie vóór deze datum door ons ontvangen zijn. (voorbeeld: je voucher is geldig tot april 2021. Dan kan je in maart nog boeken voor een reis in bijvoorbeeld augustus 2021);
- Vermeld bij je boeking dat je gebruik maakt van de corona-tegoedbon;


Kan ik ook gewoon mijn geld terugkrijgen?

De wereld staat voor grote uitdagingen om het hoofd te bieden aan de gevolgen van het Coronavirus. Voor onze stichting is dit een ongekende situatie met veel (financiële) onzekerheden. De reiswereld staat onder grote druk en wij doen er natuurlijk alles aan om dat wat wij in de afgelopen 25 jaar zorgvuldig hebben opgebouwd niet verloren te laten gaan.
Om ons en andere reisorganisaties te helpen is de Corona tegoedbon in het leven geroepen. De tegoedbon kan tot een jaar na uitgifte gebruikt worden voor een nieuwe Tendens vakantie. Zo weet jij zeker dat je die onbezorgde vakantie nog tegoed houdt en help je onze organisatie deze Coronacrisis te overleven.

Wij willen nog vele jaren vakanties organiseren waar we vrienden worden en hopen op jouw steun!