Vacature medewerker Informatie en Reserveringen

Vacature medewerker Informatie en Reserveringen
(20-32 uur per week)

Status: Wij hebben inmiddels een leuke en geschikte kandidaat gevonden. Met trots zullen wij haar binnenkort aan jullie presenteren!

Steeds meer vakantiegangers met een beperking genieten van een begeleide Tendens vakantie en daarom willen wij graag ons team Informatie en Reserveringen uitbreiden. Ben jij dienstverlenend ingesteld en op zoek naar een baan bij een prachtige organisatie in een waanzinnig enerverende sector? Kun jij werken onder (seizoens)druk, wil je graag met en voor mensen (met een beperking) werken? Ben jij goed in informatieverwerking, heb je oog voor kwaliteit en beschik je over een hands on mentaliteit en een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel? Vind je het tot slot heerlijk dat geen dag hetzelfde is en wil je samen onze slogan ‘vakanties waar we vrienden worden’ waarmaken?

Lees dan snel verder!

Vacature

Solliciteren
Interesse in onze functie? Stuur dan vóór 23 februari 2024 een motivatiebrief, aangevuld met je cv naar Joost Bekkers, j.bekkers@tendensvakanties.nl. Wij lezen graag waarom jij de geschikte persoon bent om samen met ons onvergetelijke vakanties te organiseren.

Meer informatie
Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature en onze organisatie kun je contact opnemen met Denise Willems, d.willems@tendensvakanties.nl / 026-3392367