Welkom TOFfe peren

Van harte welkom lieve TOF vakantiegangers en vrijwilligers!

Waar TOF staat voor Tegearre Op Fak├ónsje, is onze slogan 'Samen vakantie maken'. Dat kan geen toeval zijn en wij zijn dan ook blij verheugd dat wij jullie vanaf nu welkom mogen heten om met onze organisatie mee op (begeleide) vakantie te gaan.

Velen van jullie gaan al behoorlijk wat jaren met TOF op vakantie. Speciaal voor jullie willen wij natuurlijk dat de activiteiten van TOF niet verloren gaan. Samen mooie avonturen blijven beleven en genieten van een onbezorgde vakantie, dat is waar we voor blijven gaan. Jullie wensen en (zorg)behoeften staan ook voor ons centraal, waarbij vakantiegroepen zorgvuldig worden samengesteld en vakantievrienden zodoende lekker samen op vakantie kunnen blijven gaan. 

Wij zijn druk bezig geweest om een aantal echte TOFfe (relax)vakanties te organiseren. Deze staan in een aparte categorie op onze website (KLIK HIER). En mocht je binnen ons andere vakantieaanbod de reis van je dromen zien staan, dan kan deze natuurlijk ook gewoon geboekt worden. Het is altijd mogelijk om eerst een vakantie in optie te nemen zodat je wat bedenktijd hebt.

Natuurlijk begrijpen wij dat jullie nieuwsgierig zijn naar wie wij zijn, hoe wij onze vakanties organiseren, naar welke fantastische reisbestemmingen in binnen- en buitenland wij gaan en hoe een aantal praktische zaken binnen onze organisatie geregeld zijn.

Onze vakanties   
Onze organisatie   
Onze reisbegeleiders

Op onze website vinden jullie al veel informatie maar uiteraard geven wij je ook persoonlijk graag de informatie waar je naar op zoek bent.
Tendens Vakanties is voor vakantiegangers via telefoon (026-3392367), email (info@tendensvakanties.nl) maar ook via whatsapp ( 06 51036066) bereikbaar.
Vrijwillige reisbegeleiders kunnen met vragen of aanmeldingen terecht bij Linda Verharen via l.verharen@tendensvakanties.nl of via whatsapp 06 83420107.


Wij zien er heel erg naar uit om voor en met jullie gezellige vakanties te organiseren. Wie weet tot op een van onze TOFfe vakanties in 2021.

Hartelijke groet,
Team Tendens Vakanties