Welkom TOFfe peren

Van harte welkom lieve TOF vakantiegangers en vrijwilligers!

Waar TOF staat voor Tegearre Op Fak├ónsje, is onze slogan 'Samen vakantie maken'. Dat kan geen toeval zijn en wij zijn dan ook blij verheugd dat wij jullie vanaf nu welkom mogen heten om met onze organisatie mee op (begeleide) vakantie te gaan.

Velen van jullie gaan al behoorlijk wat jaren met TOF op vakantie. Speciaal voor jullie willen wij natuurlijk dat de activiteiten van TOF niet verloren gaan. Samen mooie avonturen blijven beleven en genieten van een onbezorgde vakantie, dat is waar we voor blijven gaan. Jullie wensen en (zorg)behoeften staan ook voor ons centraal, waarbij vakantiegroepen zorgvuldig worden samengesteld en vakantievrienden zodoende lekker samen op vakantie kunnen blijven gaan. 

Op dit moment zijn wij druk bezig om een aantal echte TOFfe vakanties te organiseren. Er staan er inmiddels een aantal online (KLIK HIER) en wij hopen daar de aankomende weken nog een aantal bekende vakanties aan toe te kunnen voegen. Blijf onze website dus goed in de gaten houden! Mocht je binnen ons vakantieaanbod de reis van je dromen zien staan, dan kan deze natuurlijk ook gewoon geboekt worden. Het is altijd mogelijk om eerst een vakantie in optie te nemen zodat je wat bedenktijd hebt.

Natuurlijk begrijpen wij dat jullie nieuwsgierig zijn naar wie wij zijn, hoe wij onze vakanties organiseren, naar welke fantastische reisbestemmingen in binnen- en buitenland wij gaan en hoe een aantal praktische zaken binnen onze organisatie geregeld zijn.

Onze vakanties   
Onze organisatie   
Onze reisbegeleiders

Op onze website vinden jullie al veel informatie maar wij geven je ook persoonlijk graag de informatie waar je naar op zoek bent. Wij zijn via telefoon (026-3392367), email (info@tendensvakanties.nl) maar ook via whatsapp (vakantiegangers: 06 51036066  Reisbegeleiders: 06 83420107) bereikbaar dus gewoon contact opnemen hoor!

En om alles goed voor jullie te organiseren is Maria nog altijd jullie aanspreekpunt. Maria is bereikbaar op nummer 06 13806527 of via e-mail op M.vdmeer@tendensvakanties.nlWij zien er heel erg naar uit om voor en met jullie gezellige vakanties te organiseren. Wie weet tot op een van onze TOFfe vakanties in 2021.

Hartelijke groet,
Team Tendens Vakanties