Beste reisorganisatie aangepaste vakanties

Beste Aangepaste Vakantie-aanbieder 2018Op dinsdag 27 maart 2018 zijn wij bij de Zoover Award show in Hotel Arena Amsterdam uitgeroepen tot winnaar in de nieuwe categorie 'Beste reisorganisatie aangepaste vakanties'!

Onze mede finalisten waren Buitengewoon Reizen en Maradijs bijzondere vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook een dikke proficiat aan deze twee geweldige organisaties natuurlijk!

Op de genomineerden organisaties in deze nieuwe categorie konden consumenten niet stemmen; een jury, bestaande uit Jopie Nooren (bestuurder in de gezondheidszorg en politicus voor de Partij van de Arbeid), Joffry Lighthart (Zoover) en Eelke Kelderman (Eelke droomt) bepaalde de winnaar.

Zoover heeft deze categorie dit jaar in het leven geroepen om meer aandacht te geven aan reisaanbieders die het mogelijk maken voor mensen met een beperking om op vakantie te gaan.

Wij zijn super trots op deze erkenning en vooral heel erg dankbaar! Het voelt als een waardering voor de manier waarop wij al vele jaren samen vakantie maken. 


Klik hier voor onze nominatie film.

Klik hier voor de spannende ontknoping.

Klik hier voor de Zoover Award film.