Financiering vakantie

Met een functiebeperking op reis of op vakantie gaan, brengt vaak extra kosten met zich mee. Kosten die u bijvoorbeeld moet maken voor een vrijwilliger als begeleider of een aangepaste touringcar. Daardoor wordt uw vakantie al gauw duurder. Maar daarom hoeft u niet thuis te blijven.

Tendens Vakanties is als erkende zorgaanbieder opgenomen in het AGB register. Dit biedt u de mogelijkheid om zorg-/begeleidingskosten te declareren. 
Een Algemeen Gegevens Beheer-code (kort: AGB-code) is een landelijke code waarmee de zorgaanbieder kan worden herkend. Met deze unieke code staan zorgaanbieders geregistreerd in een landelijke database. De AGB-code wordt landelijk gebruikt binnen het communicatie- en declaratieproces tussen zorgverlener en zorgverzekeraar. 

Op onze website vindt u meer informatie over tegemoetkomingen van de overheid, particuliere fondsen en verzekeraars. 
FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

Tendens hebben wij de mogelijkheden voor het (deels) financieren van de vakantie vanuit het PGB overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.
STAPPENPLAN FINANCIERING VANUIT PGB

AGB-code Tendens Vakanties: 41784029


Wenst u meer informatie of ondersteuning bij uw aanvraag? Neem dan gerust contact met ons op via 026-3392367 en vraag naar Marja Jacobi, zij  helpt u graag verder. Mailen mag ook naar: m.jacobi@tendensvakanties.nl