Vakanties 2022 vanaf NU te boeken

Hallo VRIENDEN en VRIENDINNEN,

Helaas, dit jaar zal er geen feestelijke afsluiting plaatsvinden. Dat vinden wij voor nu toch nog wat te risicovol. Wel heb jij vanaf NU de mogelijkheid om je vakantie in 2022 te boeken! 
De aanmeldingen stromen binnen dus wacht niet te lang!


KLIK HIER VOOR ONZE ZOMERVAKANTIES, zoek jouw favoriete vakantie uit en leg die vakantie dan zo snel mogelijk vast door het formulier online in te vullen. 


Het vakantieaanbod is zeer gevarieerd en sinds 2021 uitgebreid met de categorie TOFfe vakanties, speciaal voor vakantiegangers uit het Noorden van Nederland. Als vakantieganger heb je ook in 2022 weer volop keus uit verschillende leuke vakanties en mooie bestemmingen: Van een “Paardrijvakantie”, een “Meidenweek”, een “Hollandse Hits” week of een “Uitwaaivakantie” op een van de Waddeneilanden tot een uitdagende “Fietsvakantie”, een ontspannen Cruise, een relax vakantie bij het Veluwemeer, een avonturenvakantie in de Alpen of een vliegreis naar Griekenland, er is voor ieder wat wils.

Wij vragen iedereen om zich vanaf dit jaar online aan te melden voor zijn/haar vakantie. Dat kan heel eenvoudig via de knop ‘Boek deze vakantie’.