Vakanties 2021 vanaf NU te boeken

Hallo VRIENDEN en VRIENDINNEN,

Deze zomer hebben er helaas geen vakanties plaatsgevonden maar onze zomerreizen voor 2021 staan al wel weer online en daar zijn wij erg trots op.
De aanmeldingen stromen binnen dus wacht niet te lang!


KLIK HIER VOOR ONZE ZOMERVAKANTIES, zoek jouw favoriete vakantie uit en leg die vakantie dan zo snel mogelijk vast door het formulier online in te vullen. Klik HIER om je direct aan te melden.


Onze zomerreizen 2021

Wij vinden het fantastisch dat veel vakantiegangers gekozen hebben voor onze corona tegoedbon en zijn dankbaar voor die steun en voor hun vertrouwen. Veel vakantiegangers hebben hun gedroomde vakantie dus nog tegoed. Speciaal voor hen hebben wij ons vakantieaanbod van 2020 nagenoeg gekopieerd naar de zomer van 2021. Helaas is het niet gelukt om alle bestemmingen weer opnieuw aan te bieden. In dat geval hebben wij gezocht naar een aansluitend alternatief.


Onbezorgd en veilig op vakantie

Bij het uitkomen van ons nieuwe reisaanbod hebben wij helaas nog steeds te maken met het coronavirus. Een Tendens vakantie zal er daardoor in 2021, naar alle waarschijnlijkheid, anders uit gaan zien zolang we ons moeten houden aan de coronamaatregelen. Dat zal in vele opzichten wennen zijn voor ons allemaal maar dat neemt niet weg dat we er samen nog steeds een fantastische vakantie van kunnen maken. Door de extra maatregelen kan het soms anders dan anders voelen. Niet alleen in de voorbereiding op de vakantie maar ook tijdens de vakantie. En ook die fijne knuffel is er nu even niet bij en dat zal soms zeker als een gemis voelen. Maar veiligheid en gezondheid gaan voor ons boven alles en daarom hebben wij een zeer uitgebreide richtlijn ontwikkeld. Deze richtlijn is gebaseerd op de handreiking, die in samenspraak met het RIVM, ontwikkeld is voor onze sector. Het document beschrijft een aantal maatregelen die wij genomen hebben om de veiligheid en de gezondheid van onze vakantiegangers én reisbegeleiders tijdens de vakantie zo optimaal mogelijk te maken.  
Corona richtlijn voor een onbezorgde Tendens vakantie

Er zijn, zoals gezegd, een aantal zaken die mogelijk niet meer kunnen tijdens de vakantie maar er is vooral ook heel erg veel nog wel mogelijk. Wij begrijpen heel goed dat het ook spannend kan voelen om weer op vakantie te gaan en daarom adviseren wij om onze richtlijn goed door te lezen. Wij zijn er van overtuigd dat wij er dan samen een veilige, onbezorgde en vooral gezellige vakantie van kunnen maken! Wij zorgen absoluut voor veiligheid, blijven jullie zorgen voor veel vakantiepret en mooie verhalen!

Voor vragen en boekingen zijn we telefonisch bereikbaar op nummer 026-3392367. app naar 06-51036066, of mail naar d.willems@tendensvakanties.nl.
Wij helpen je graag om de juiste vakantie keuze te maken!


Graag tot ziens op één van onze vakanties!