Terugblik Jaarfeest 2022

Het was leuk om erBIJ te zijn!

Op zaterdag 5 november j.l. heeft ons Jaarfeest weer plaatsgevonden in EventTheater de Concertzaal te Oosterbeek. Dit jaar met als thema Oranje!

Vanaf 14.00 uur werd iedereen enthousiast verwelkomd. Het was een blij weerzien en wat zag iedereen er leuk verkleed uit!
Om 14.30 uur hield onze directeur Joost het openingswoord. Na een warm welkom en de introductie van ons nieuwe team, telden we samen af naar een nieuw Tendens reisjaar met natuurlijk een nieuwe reisgids!!  Daarna werd iedereen getrakteerd op een heerlijk taartje.
 
Toen was het tijd voor FEEST maar wat wil je ook anders met de zanggroep Alleen Hollands. Het duurde dan ook niet lang voordat iedereen op de dansvloer stond. Uiteraard was er in de middag ook tijd voor ander vermaak. Zo kon er weer geschminkt worden, lagen er schilderijtjes klaar om te maken, konden de leukste foto's gemaakt worden met de fotobooth en konden we sjoelen. Ook was er volop gelegenheid om onder het genot van een lekker drankje bij te kletsen en vakantieplannen te maken voor het nieuwe jaar. 

Voor het laatste uur van de middag was er een BINGO!! Wat was het stil in de zaal voor de concentratie. Daarna was het tijd voor niemand minder dan DUO MONRO, die natuurlijk niet meer weg te denken zijn op het jaarfeest. Wat werd er gezellig meegedanst en gezongen!

Ondertussen werd de grote zaal in gereedheid gebracht voor een gezamenlijke maaltijd. Na een heerlijk kopje zelfgemaakte soep en een wrap was het tijd voor een broodje hamburger, broodje worst en patatas bravas en als toetje was er voor iedereen een ijsje. Wat was dat samen eten lekker en gezellig zeg!

En toen was het alweer tijd voor het avondprogramma, samengesteld door de Ronnie Tober Foundation. . Niemand minder dan Ronnie Tober en Marco den Hollander maakten het feest compleet! 

Na het slotwoord namen we afscheid van elkaar. 

Wat ging de dag snel voorbij maar wat hebben we er samen ook een geweldig feest van gemaakt!

Natuurlijk hebben we heel veel leuke foto’s én weer een mooie ‘Aftermovie’ gemaakt. Benieuwd? Klik dan snel op onderstaande link en geniet nog eens lekker na…

Link naar de Aftermovie
Link naar de Foto’s


Wij willen iedereen ongelooflijk bedanken voor de aanwezigheid, de energie en de blijdschap, voor de vele vrijwillige handen die we mochten gebruiken bij de opbouw (en bij het opruimen), voor de fantastische optredens,  voor het lekkere eten, voor de sponsoring en niet te vergeten voor al die gezelligheid.

Dank in het bijzonder aan: 

EventTheater de Concertzaal voor jullie prachtige locatie en voor jullie service,
AnnoNu voor het heerlijke eten,
Bakkerij Veenhuis voor de broodjes,
Vion Foodgroup voor de hamburgers en de worstjes en Rein natuurlijk voor je bemiddeling,
• Natascha, Oscar, Thomas, Grace, Jeroen, Willem, Jolanda, Eric, Paul, Leon, Emmy Ad, Rob, Dorien, Ricardo en Ria voor jullie fantastische horecawerk,
• Nicoline voor je hulp bij o.a. de receptie,
• Isabel en Gerrie voor de prachtige gezichten die je geschminkt hebt,
• Miranda en Diana voor jullie enthousiasme bij de Photobooth
• Betsy voor alle hulp in de doe-hoek,
• Frieda, Monic, Maud en Marieke voor het bewaken van de gardarobe,
• Zanggroep Alleen Maar Holands voor jullie toffe muziek
Duo Monro voor weer een heerlijk uur muziek 
• Remco, jij weet wel waarvoor wij jou heel erg willen bedanken
• EHBO vereniging Oosterbeek voor het gevoel dat we in veilige handen waren
Michiel van Druten voor je prachtige foto’s
• Bootcamp Oosterbeek voor jullie geweldige ondersteuning!


GRAAG TOT VOLGEND JAAR OP ZATERDAG 4 NOVEMBER 2023 ALLEMAAL!!