Terugblik Jaarfeest 2018

Het was leuk om erBIJ te zijn!

Op zaterdag 3 november j.l. heeft ons Jaarfeest weer plaatsgevonden in EventTheater de Concertzaal te Oosterbeek. Dit jaar met als thema Carnaval!

Na de nodige opbouwwerkzaamheden (waarvoor hartelijk dank aan al die behulpzame vrijwilligers) druppelden vanaf 12.00 uur de eerste reisbegeleiders binnen. Na een heerlijke lunch begon voor hen de seizoensevaluatie. Wat zijn we er trots op dat wij hen prachtige cijfers van zeer tevreden vakantiegangers konden presenteren!

Vanaf 14.00 uur werden ook onze vakantiegangers verwelkomd met de vrolijke klanken van dweilorkest de Traoters uit Doetinchem. Het was een blij weerzien en wat zag iedereen er leuk verkleed uit!
Om 14.30 uur hield onze directeur Joost het openingswoord. Natuurlijk werd er stilgestaan bij het feit dat Tendens Vakanties dit jaar door Zoover uitgeroepen is tot beste reisorganisatie aangepaste vakanties. Daarbij werd iedereen getrakteerd op een heerlijk taartje van Zoover.
Ook kondigde Joost op het podium een nieuwe Tendens vriend aan. Vanaf nu is hij/zij niet meer weg te denken op de feestjes van Tendens Vakanties, onze eigen mascotte ..... de BIJ (suggesties voor zijn/haar naam kunnen nog steeds doorgegeven worden hoor ;-) )

Toen was het tijd voor FEEST maar wat wil je ook anders met zo'n dweilorkest. Het duurde dan ook niet lang voordat iedereen in de polonaise liep. Uiteraard was er in de middag ook tijd voor ander vermaak. Zo kon er weer geschminkt worden, lagen er t-shirts klaar om te schilderen, konden de leukste foto's gemaakt worden met de fotobooth en deden we allemaal mee aan de landenjacht. In de Rijnzaal was het disco met DJ Mark en DJ Jarco én natuurlijk was er volop gelegenheid om onder het genot van een lekker drankje bij te kletsen en vakantieplannen te maken voor het nieuwe jaar. 

Het laatste uur van de middag was voor niemand minder dan DUO MONRO, natuurlijk niet meer weg te denken op het jaarfeest. Wat werd er gezellig meegedanst en gezongen!

Om 17.00 uur moest iedereen de zaal uit en voor de prachtige gevel van de Concertzaal verzamelen. Daar werd een prachtige groepsfoto gemaakt en daarna hebben we onze eigen JAARWISSELING gevierd, compleet met een echte vuurpijl. Een gelukkig nieuw Tendens vakantiejaar gewenst allemaal!!
 
Ondertussen werd de grote zaal in gereedheid gebracht voor een gezamenlijke maaltijd. Na een heerlijk kopje zelfgemaakte soep was het tijd voor friet en een broodje worst en/of broodje hamburger. Wat was dat samen eten lekker en gezellig zeg!
Tussen de gangen door was er tijd voor BINGO en voor de uitslag van de fotowedstrijd. Oja, laten we ook niet vergeten dat we met z'n allen het nieuwe Tendens lied gezongen hebben. Hoe leuk was dat!

En toen was het alweer tijd voor het slotwoord en namen we afscheid van elkaar. Maar niet voordat wij uit handen van serviceclub de Lions uit Oosterbeek nog een prachtige cheque in ontvangst mochten nemen. Dat was natuurlijk reden voor een ijsje en nog een laatste dans!

Wat ging de dag snel voorbij maar wat hebben we er samen ook een geweldig feest van gemaakt!

Natuurlijk hebben we heel veel leuke foto’s én weer een mooie ‘Aftermovie’ gemaakt. Benieuwd? Klik dan snel op onderstaande link en geniet nog eens lekker na…

Link naar de Aftermovie
Link naar de foto’s


Wij willen iedereen ongelooflijk bedanken voor de aanwezigheid, de energie en de blijdschap, voor de vele vrijwillige handen die we mochten gebruiken bij de opbouw (en bij het opruimen), voor de fantastische optredens,  voor het lekkere eten, voor de sponsoring en niet te vergeten voor al die gezelligheid.

Dank in het bijzonder aan: 

EventTheater de Concertzaal voor jullie prachtige locatie en voor jullie service 
Dweilorkest de Traoters voor jullie vrolijke noten 
Zoover voor jullie feestelijke traktatie 
AnnoNu voor de friet enzo
• Mirjam, Dominique, Karin en Erica voor de lekkere soep
Bakkerij Veenhuis voor de heerlijke broodjes 
Vion Foodgroup voor de hamburgers en de worstjes en Rein natuurlijk voor je bemiddeling
• Rein, Willem en Gerrie voor jullie bak en braadkunsten 
• Erik, Peter en Theo voor jullie fantastische horecawerk
Actief Werkt Arnhem voor jullie 'frisse blik' op ons volgende reisseizoen
• Ria voor je hulp bij o.a. de receptie
• Karin en Wim voor jullie harde werken
• Hoogveld uit Elst voor jullie 'appeltje voor de dorst'
• Margriet voor de prachtige gezichten die je geschminkt hebt
• Diane en Yvonne voor jullie enthousiasme bij de Photobooth
• Bas, Theo, Wim, Ron en Peter voor jullie inzet als 'Bouwteam'
• DJ Mark en DJ Jarco voor jullie toffe muziek
Duo Monro voor weer een heerlijk uur muziek 
Partytotaal en studentenvereniging Wageningen voor het beschikbaar stellen van jullie biertafels
• Remco, jij weet wel waarvoor wij jou heel erg willen bedanken
• Esther voor je mooie verschijning 
• Bas, Theo en Ron voor jullie logistieke ondersteuning
EHBO vereniging Oosterbeek voor het gevoel dat we in veilige handen waren
Michiel van Druten voor je prachtige foto’s
• Arno en Beau (Our own creation) voor de mooie foto en filmbeelden
Serviceclub Lions Ostrabeke voor jullie zeer waardevolle financiële bijdrage aan ons Jaarfeest!


GRAAG TOT VOLGEND JAAR ALLEMAAL!!