Feest jij weer gratis met ons mee

Wij mogen jullie weer een heel bijzonder SAMEN UIT-je aanbieden!!
Dit jaar organiseert onze samenwerkingspartner Zideris voor de tweede keer samen met de Rijnweek(in Rhenen) het grootste Rijnpopfestival ooit!

Rijnpop is een festival voor mensen met een beperking en wij mogen al onze vakantiegangers, hun vrienden, huisgenoten, familie en (woon)begeleiders uitnodigen voor een GRATIS bezoek aan dit super gezellige festival. Hierbij nodigen wij jullie dan ook van harte uit!

Programma
Het programma op 9 juli start om 11.00 uur en eindigt om 14.30 uur. In deze uren zien de bezoekers fantastische optredens van de grootste Nederlandstalige artiesten en verrassende optredens! De entree en het vervoer mogen wij jullie geheel gratis aanbieden!
Daarnaast is er een grote kermis en zijn er verschillende eet- en drinktentjes (voor eigen kosten).

Tendens Vakanties heeft een grote tent op het festivalterrein staan waar de medewerkers aanwezig zijn om een gezellig praatje met je te maken. Tevens hebben wij daar een leuk aardigheidje voor je liggen, dus kom zeker even bij ons langs!!

Aanmelden

Om je aan te melden voor dit geweldige festival kun je een mail sturen naar info@tendensvakanties.nl. Bij aanmelden graag aangeven met hoeveel personen (inclusief begeleiders) je naar het festival wil komen, je adres en telefoonnummer en of je gebruik wil maken van het gratis vervoer.*
Aanmelden kan in eerste instantie tot 30 mei 2019. Na deze datum gaan we aan de slag met de vervoersplanning.
Denk dus niet te lang na en meld je gewoon snel aan!

Kom je met eigen vervoer, dan is er direct naast het festival gratis parkeergelegenheid.

Vanwege de grote omvang van het festival dient iedereen zelf te zorgen voor de begeleiding op deze dag. Voor hen is het vervoer en de entree natuurlijk ook gratis!

Wij hopen natuurlijk op heel veel Tendens aanmeldingen zodat we jullie allemaal op 9 juli zien en er samen met jullie een groot feest van kunnen maken!!

Heel graag tot dan en we zien jullie aanmelding met veel plezier tegemoet.

*Tendens Vakanties zorgt voor vervoer (geen rolstoelbus) vanaf Utrecht en vanaf Arnhem. Bij een minimum aantal aanmeldingen van 10 zorgen wij voor ‘vervoer op maat’ van en naar een eigen op te geven adres.