GEEF EEN KNUFFEL

Stichting Tendens Vakanties bestaat 25 jaar en dat was voor ons reden om op zaterdag 7 november al onze vakantiegangers van wie wij de vakantie in 2020 hebben moeten annuleren, alsnog een knuffel te geven. 
Meer dan 100 vrijwilligers stapten door heel Nederland op de fiets om in totaal 750 knuffels te geven aan onze vakantiegangers.

We gaven die knuffel voor nu, om positiviteit, blijdschap en verbondenheid te creëren. Maar met onze jubileumactie vragen wij ook aandacht voor het voortbestaan van onze organisatie en voor het belang van begeleide vakanties. Wij willen ook de aankomende jaren samen vakanties blijven maken en daar kunnen wij nu alle hulp bij gebruiken. 
Ondersteun ons daarom met een eenmalige donatie en geef onze organisatie daarmee een knuffel voor de toekomst!

    

Jij kunt je ook (als individu of organisatie) inzetten als fundraiser voor Stichting Tendens Vakanties. Als fundraiser bedenk jij een eigen actie, activeer je jouw eigen netwerk en lever jij jouw unieke bijdrage.

Door het bedenken van een ondersteunende geldinzamelingsactie GEEF je Stichting Tendens Vakanties, onze vakantiegangers met een verstandelijke beperking en iedereen die hieraan verbonden is een knuffel voor de toekomst zodat we nog heel veel vakanties kunnen blijven organiseren.

Hoe maak je een eigen geldinzamelingsactie aan?

1). Bedenk een actie die jij gaat leveren voor Tendens Vakanties. Bijvoorbeeld:
- ‘Ik zamel statiegeldflessen in voor Stichting Tendens Vakanties’
- ‘Ik ren voor Stichting Tendens Vakanties’

2) Ga naar de crowdfundpagina van Stichting Tendens Vakanties. Klik aan de rechterkant van de actie op de knop ‘verbind’ en maak je eigen account aan.

3) Geef in je tekst aan WAT je wilt doen, HOE je dit gaat doen, WANNEER je dit gaat doen en WAAROM je dit gaat doen. Voeg 1 of 2 eigen (vakantie)foto’s toe of vraag een foto op via Tendens Vakanties.

4) Onze tips om jouw actie tot een succes te maken:
Deel je actie zoveel mogelijk: via whatsapp, je eigen social media kanalen en vraag ook of anderen deze actie weer willen delen. Gebruik hiervoor de url van jouw whydonate-pagina.
Vertel anderen WAAROM jij deze actie onderneemt en waarom anderen hierin zouden moeten steunen.
Plaats 1 of 2 x in de week een korte update op je Whydonate pagina. Zo blijft je actie 'top of mind' en kunnen donateurs jou volgen.

Vakanties blijven maken kunnen we alleen samen. Wij vinden het hartverwarmend als je ons wilt helpen en zijn je nu al enorm dankbaar!

Hartelijk dank voor jouw BIJdrage!
 
Vragen, opmerkingen of leuke (fundrais) ideeën? Mail ons op Geefeenknuffel@tendensvakanties.nl

Een dikke knuffel
Team Tendens Vakanties