Fijne feestdagen

2021 - Een jaar met een lach en een traan

Wat hebben we weer een bizar jaar achter de rug! Zo begonnen we het jaar zonder Nieuwjaarsvakanties en moesten we onze Wintersportvakantie naar Oostenrijk eerst uitstellen en vervolgens toch annuleren. Druk schreven we aan allerlei protocollen om in de zomer toch samen vakantie te kunnen vieren. Gespannen maar ook dolgelukkig waren we toen we uiteindelijk op 18 juni, na meer dan een jaar, dan toch echt weer op vakantie konden!

Het werd een fantastische zomer en met onze TOFfe vrienden erbij zelfs drukker dan we hadden kunnen hopen.
Ingewikkeld soms om onze dienstverlening af te stemmen op de geldende wet- en regelgeving, op de mogelijkheden en beperkingen van een land of een regio. Maar wat zijn we trots op wat we samen bereikt hebben! Trots op de inzet van onze vrijwillige reisbegeleiders en trots op de veerkracht, de inventiviteit en het doorzettingsvermogen van onze organisatie. Dankzij de grote zorgvuldigheid van ons allemaal hebben we niet één besmetting op vakantie gehad!

Helaas hebben we recent toch weer moeten besluiten om onze Kerst- en Nieuwjaarsvakanties te annuleren. Een pijnlijk en verdrietig besluit met veel impact voor iedereen maar veiligheid en gezondheid van onze vakantiegangers en reisbegeleiders gaat boven alles en de huidige maatregelen lieten ons geen andere keuze.

Trots en dankbaar
Toch sluiten wij 2021 niet af in mineur. Wij zijn namelijk ongelooflijk dankbaar voor de steun en het begrip van al onze lieve vakantiegangers en hun familie/verzorgers. Ook zij/jullie zijn geloof blijven houden en hebben in 2021 massaal voor een Tendens vakantie gekozen. Mede hierdoor kijken wij met heel veel vertrouwen uit naar volgend jaar en zijn er van overtuigd dat we er ook in 2022 samen een fantastisch jaar van gaan maken!


Wij willen jullie hele gezellige feestdagen toewensen en veel geluk, positiviteit en gezondheid voor het nieuwe jaar!
Bedankt voor jullie vertrouwen, jullie vriendschap, jullie enthousiasme en jullie betrokkenheid in 2021. Wij willen er samen met jullie weer een onvergetelijk nieuw (reis) jaar van maken!Team Tendens Vakanties
Vakanties waar we vrienden blijven