De kracht van een sociale verbinding


Dat samen sterker maakt is deze vakantiebeurs te zien op het aangepaste vakantieplein. Daar hebben Buitengewoon Reizen, Tendens Vakanties én Zideris de krachten gebundeld in een gedeelde presentatie.

De ontwikkelingen in de reiswereld gaan razendsnel. Waar mensen met een beperking vroeger een beperkte keuze hadden, wordt de wereld in rap tempo steeds toegankelijker of zoals de Nederlandse Branchevereniging voor Aangepaste Vakanties (NBAV) stelt ‘Ook de deuren naar de rest van de wereld zijn weer verder opengezet voor mensen met een beperking’. Het aangepaste vakantieplein op dé Vakantiebeurs is daar een sprekend voorbeeld van.

De huidige tijd is een tijd waarin we ons ‘moeten’ ontwikkelen van verzorgingsstaat naar participatiemaatschappij. Vrij vertaald: iedereen telt mee, iedereen kan wat, en iedereen kan wat voor een ander betekenen. Een tijd ook waarin woorden als ‘collectiviteit’ en ‘samen’ passen en waarin zoeken naar verbinding belangrijk/noodzakelijk is, maar bovenal nieuwe kansen biedt.

Dankzij de samenwerking tussen Buitengewoon Reizen, Tendens Vakanties en Zideris dragen wij er gezamenlijk aan bij dat mensen met een beperking zich niet beperkt voelen op het gebied van wonen, werken en reizen.

Wij hebben nieuwe kansen gevonden en van beperking een kracht gemaakt.
Bezoekers aan dit aangepaste vakantieplein zullen bij stand HC02 door een speciaal team van mensen met een beperking ontvangen worden. Zij zorgen ervoor dat u niet met lege handen naar huis gaat!

Benieuwd geworden? Bezoek onze stand HC02 in Hal09

Wij zien uit naar uw bezoek! Meer informatie:

Buitengewoon Reizen
Individuele reizen voor mensen met een lichamelijke beperking.
www.buitengewoonreizen.nl

Tendens Vakanties
Kleinschalige begeleide groepsvakanties voor mensen met een verstandelijke beperking en
mensen met NAH.
www.tendensvakanties.nl

Zideris
Biedt mensen met een beperking professionele begeleiding in wonen en werken.
www.zideris.nl