SAMEN UIT-je naar concert Waylon (geweest)

Wat:
Een op en top muzikaal avondje uit naar één van Nederlands beste zangers. Je kunt hem kennen van het SBS 6 programma Holland’s got talent, waar hij het tot de finale schopte. Sindsdien is hij niet meer weg te denken van de radio, en nam hij samen met Ilse de Lange deel aan het eurovisie songfestival. De twee gingen daarna verder als The Common Linnets en scoorde hits als ‘Calm after the storm’ en ‘Give me a reason’. Met zijn rauwe soul-stem is Waylon een favoriet van veel muziekliefhebbers. Zijn muzikaliteit en schitterend geschreven nummers raken dan ook velen, en dat zal deze avond ook zeker het geval zijn in de kleine en intieme concertzaal van A9 Studio’s.  Én dames, niet geheel onbelangrijk, het is ook nog eens een mooie man om te zien!

Wanneer: 
Zaterdag 21 november om 20.00 uur (openingstijd concertzaal).

Waar:  
A9 studio’s Uitgeest.

Wie:
Voor de echte muziekliefhebber, of als je gewoon zin hebt in een gezellig avondje uit met veel zingen, dansen en plezier!

Duur van de avond:
Het concert zal ongeveer 2 tot 3 uur duren. Met reizen zal de hele avond zo’n 6 uur duren. Denk er om dat het concert laat afgelopen is, en dat we dan nog terug naar huis moeten rijden! 

Begeleiding:
Tendens Vakanties zorgt voor begeleiding tijdens dit uitje. Afhankelijk van de zorgbehoefte zal de begeleiding in een verhouding van 1 op 4 begeleiding ingezet worden.

Kosten:  
   € 45,- per persoon voor mensen die rechtstreeks naar de A9 studio’s gaan.
   € 65,- per persoon voor mensen die vanaf Arnhem mee gaan met de bus.
     
• Entree
• Begeleiding
• (foto)verslag
  

Eten & drinken:
Het is niet toegestaan je eigen eten en drinken mee te nemen. In de concertzaal is voldoende mogelijkheid om een drankje te kopen, en er is zelfs een snackcorner waar je een hapje eten kunt kopen. Neem dus wat zakgeld mee.

Film/fotoapparatuur: 
Het is niet toegestaan om tijdens het concert te filmen of te fotograferen. Laat je foto- of filmcamera dus thuis. Met je telefoon mag je best een paar filmpjes en foto’s maken.

Overige informatie:
   Alleen staanplaatsen.
   Toegang vanaf 18 jaar.
   Locatie goed toegankelijk voor mindervalide. 


Aanmelden:
Heb je zin om gezellig met ons mee te gaan? klik dan op onderstaande link en meld je vandaag nog aan!!
AANMELDINGSFORMULIER

Heb je vragen? stuur dan een mailtje naar Sanneke s.kop@tendensvakanties.nl of bel even 026-3392367