SAMEN UIT-je Kersttocht (geweest)

In december, net voor de kerstdagen, vindt de jaarlijkse Kersttocht van Zideris plaats.

Het terrein wordt dan volledig omgetoverd en in kerstsfeer ondergedompeld. Op het terrein wordt het Kerstverhaal levend uitgebeeld. Dit gebeurt met toneelspelen, dans, zang en dieren. Op deze manier beelden vrijwilligers het Kerstverhaal uit voor mensen met een verstandelijke beperking. De bezoekers gaan in groepen langs alle voorstellingen dwars door het Kerstverhaal heen. Wij weten dat de tocht een enorme indruk achter zal laten dus zijn wij erg blij dat wij dit jaar welkom zijn om ook te komen en de Kersttocht zelf te beleven! Kom jij ook?

Aan het einde van de Kersttocht is er ook een kerstmarkt waar producten gekocht kunnen worden die door de cliĆ«nten zelf zijn gemaakt. Wij staan daar ook met een kraampje. 

De Kersttocht eindigt in De Herberg waar we gezellig met elkaar een drankje kunnen drinken en nog wat na kunnen praten.

Wanneer: Op vrijdag 15 december
Waar: Zideris Rhenen (Heimerstein), Cuneraweg 12 in Rhenen
Tijdstip: Tussen 19.30 - 20.30 uur start de tocht voor de bezoekers
Begeleiding: Kom gezellig met je huisgenoten of met je familie en zorg in ieder geval dat je eigen begeleiding meeneemt. Lukt dit echt niet, geef dat dan bij ons aan. Er zijn medewerkers van Tendens Vakanties aanwezig.
Vervoer: Vervoer is op eigen gelegenheid.
Parkeren: Er is een (gratis) parkeergelegenheid aan de overkant van de hoofdingang van Zideris.
Aanmelden: Zou je het leuk vinden om 15 december ook naar de Kersttocht te komen? Stuur dan een mailtje naar info@tendensvakanties.nl

Tot samen uit!