Sigrid

Wie ben ik:
Aangenaam! Mijn naam is Sigrid en ik zet mij al heel wat jaren met veel plezier in als reisbegeleider bij Tendens Vakanties. Normaal gesproken werk ik elke dag als studieadviseur op de universiteit, maar het liefst vier ik vakantie! Ik vind het erg leuk om dingen te organiseren en te regelen en ik ben dan ook altijd bezig, een echte bezige bij. Hoe vrienden mij omschrijven? Spontaan, zorgzaam, enthousiast, nauwkeurig en een doorzetter. 

Ik woon in:
Nijmegen.

Dit doe ik graag:
Als ik niet hoef te werken, dan doe ik het liefst gezellige dingen met familie en vrienden. Ik houd er van om lekker te koken en gezellige etentjes te organiseren. Verder lees ik graag en vind ik het leuk om muziek te luisteren of een goede film te kijken. Als het lekker weer is, vind je me buiten. Een lange wandeling door het bos of lekker luieren aan een mooi meer; heerlijk! Als het even kan, ga ik graag op reis. Ik vind het geweldig om nieuwe landen en culturen te ontdekken.

Mijn mooiste vakantiebestemming is:
Nieuw Zeeland; een prachtig land! Zee, strand, besneeuwde bergtoppen, regenwoud; zoveel afwisseling! De natuur is geweldig en vooral de lange wandelingen met overnachtingen in afgelegen hutten zijn om nooit te vergeten.

Mijn grootste droom is:
Een beetje cliché, maar wel waar; een gezonde toekomst met veel liefde en plezier!

Wat ik nog wil zeggen is:
Blijf wie je bent, je bent altijd mooi genoeg! Geniet met volle teugen van het leven.